Espectacle Catacric del Circ Cric

Segur que moltes famílies ja coneixeu el Circ Cric i sabeu que val la pena anar-hi cada any; és un espectacle de circ molt cuidat, proper, màgic i divertit amb números que potser no són molt arriscats però que encanten als més petits. Poder veure actuar en directe al famós pallasso Tortell Poltrona ja mereix el desplaçament. A més el Circ Cric està ubicat en un lloc fantàstic en plena natura, a Sant Esteve de Palautordera enmig del bosc del Montseny .

Us animem a anar-hi tots junts el diumenge dia 12 de maig a les 12h.

Us passem la informació per anar al Circ Cric del Montseny:


On quedem?: A les 11h a la carpa d’entrada del Circ: Camí de la Serra de Can Vilatort 10. Sant Esteve de Palautordera, Barcelona (quan arribeu al poble és fàcil arribar, hi ha cartells que van marcant el camí).


Espectacle: a les 12h és l’espectacle i el veurem plegats.


Dinar: Després de l’espectacle i si fa bo, qui vulgui podrà fer picnic per la zona. També hi ha un servei de bar al mateix circ amb menjar.

Per les inscripcions:
Abans del 12 d’abril cal portar els diners en un sobre tancat, en efectiu i amb l’import exacte indicant el nom, curs i el vostre telèfon escrit fora del sobre.


Tarifes abans del 12 d’abril amb descompte de grup son les següents:
Zones B i C amb descompte del 20% = 16 euros adults i 12 euros nens (menors de 3 a la falda no cal comprar entrada per avançat, paguen 1 € en arribar al circ) + 1 euro de despeses de gestió per cada entrada. Si sou una família que veniu 4 persones son 4 euros de despeses de gestió.


Les entrades us les enviarem per mail un cop les tinguem, per ordre d’inscripció. Si ocupem dues files per exemple, els que hagin fet la inscripció abans tindran la fila més a prop de l’escenari.


En cas que feu la reserva passat el dia 12, haureu de comprar les entrades vosaltres mateixos per la Web de l’espectacle.

IMPORTANT!!!:
Si us voleu inscriure a la sortida, heu d’omplir el següent formulari: https://forms.gle/5dFD3uerVMEFFtNZ8
Més info sobre l’espectacle: https://circcric.com/ca/inici/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s