Dies de cinema amb El Meu Primer Festival

el-meu-primer-festival

El Meu Primer Festival comença aquest cap de setmana!

92 pel·lícules d’arreu del món plenes d’imaginació i creativitat per a nens i nenes de 2 a 12 anys. També hi trobareu cine-fòrums, tallers i molt més!

Es projectaran 92 pel·lícules de 18 països diferents com Austràlia, França, Japó, Rússia o Colòmbia, la majoria d’elles inèdites al nostre país.

Per primera vegada el documental s’incorpora  al festival amb la secció MiniDocus, una selecció de curtmetratges sobre les similituds i diferències entre les persones nascudes en diferents parts de la planeta.

Rússia serà el país convidat de l’edició 2019. Des de Rússia amb humor i Muntanya russa animada seran els dos programes de curts especials dins d’aquesta secció on hi haurà grans títols d’animació russa contemporània.

és un festival internacional de cinema que vol contribuir a la Difusió d’1 cinema plural i creatiu, tot oferint 1 mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps. Amb l’objectiu d’entretenir i educar, estimular la imaginació i la creativitat, i despertar l’esperit crític.

Aquí la deliciosa programació

 

artelcine

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s