Concert familiar “Per un Instant” de La Tresca i La Verdesca

Resultado de imagen de per un instant la tresca i la verdesca"

Hola Famílies!

Seguim amb una nova proposta per combatre els dies de fred amb activitats culturals en família.

Si els vostres fills/es fan Educació Infantil segur que us han cantat algunes de les cançons del grup La Tresca i la Verdesca que fan a la classe de música. Doncs us proposem assistir a un concert gratuït que organitza Xirriquiteula Teatre i La Tresca dins del programa Barcelona Districte Cultural.

Serà El diumenge 9 de febrer a les 12h als Lluïsos d´Horta. Ens acompanyeu?

Per un instant pot sortir el sol i podem pujar al tren i donar-nos la mà i cantar i recordar i ser feliços i somiar amb princeses i amb estranys animals amb cap de granota i cos de sargantana als quals podrem fer petons sense voler convertir-los ni en prínceps ni en salvadors. Per un instant podem jugar plegats i fer música tots junts i compartir passat, present i futur en un escenari on els infants sempre són reis. Perquè La Tresca i la Verdesca, per un instant, ens volen recordar que ja han fet 20 anys.

Per un instant és un espectacle que La Tresca i la Verdesca va presentar el 2011 amb la complicitat dels Xirriquiteula Teatre per explicar qui són i d’on venen, per què són com són i per què no tenen cap intenció de canviar. Ni ells ni la seva música, que durant dècades ha fet feliç més d’una generació d’infants.

Aquí podeu veure un tastet de l´espectacle: https://youtu.be/7b8pbmhjuKI

Animeu-vos a reservar les vostres entrades gratuïtes aquí: https://www.barcelona.cat/districtecultural/agenda/un-instant

Un cop tingueu les entrades, podeu omplir el formulari https://bit.ly/38Iibls per saber quants assistents de Sadako serem.

Fins aviat!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s