El Meu Primer Festival de Cinema

Hola famílies!

Us proposem un nou pla cultural per passar-ho bé en família sense fred ni virus.

Del 13 de novembre al 4 de desembre es celebra una nova edició d’El Meu Primer Festival, un festival de cinema de qualitat per a nenes i nens de 2-12 anys. Aquest any el festival també es podrà veure des de casa.

A FILMIN hi haurà disponibles sessions de cinema en català i castellà, entre llargmetratges i programes de curts, distribuïdes en diferents franges d´edat.  
Els espectadors podran votar i puntuar les pel·lícules amb un nou sistema interactiu. També hi haurà disponibles activitats i materials complementaris de les pelis i els curts que veuran!  

Els preus són:

Una sessió única = 3’95€
Abonament per a tot el festival online= 15€ (+2 mesos gratis a FILMIN) 

Podeu consultar la programació i comprar els abonaments aquí https://primerfestivaldecine.com/ca

I a més, fins el 10 de novembre s’obre una convocatòria per seleccionar un jurat entre nens/es de 8-12 anys  que atorgaran el premi del Jurat d’El Meu Primer Festival. Les trobades del jurat infantil amb professionals del món del cinema per decidir els millors curtmetratges seran aquest any ON-LINE i es produiran entre el 22 i el 30 de novembre.

Els vostres petits crítics de cinema es poden inscriure per fer de jurat aquí https://primerfestivaldecine.com/ca/faqs#jury

Esperem que gaudiu del cinema!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s