SANT JORDI PELS PETITS

Hola a tothom!

Ara que arriba la Diada de Sant Jordi des de la comissió de cultura i oci SDK tenim una proposta molt especial pels infants del cicle d’educació infantil EI3, 4 i 5.

Sant Jordi és una gran oportunitat perquè els nostres fills i filles gaudeixin de la festa i del món literari. Per això, a més de les nostres recomanacions de lectura que gràcies a mares de l’escola us proposem al racó literari del Blog de la comissió, hem pensat demanar-vos la col·laboració per poder dur a terme 2 noves propostes:

CONTACONTES

Què necessitarem? Mares i pares voluntaris/es que s’animin a fer de contacontes durant la setmana del 19 al 23 d’abril.

Com? Es tracta de fer quelcom diferent del que ja s’està fent habitualment quan anem a l’escola. Us proposem fer-ho d’una forma divertida, amb algun «attrezzo» de contacontes (un barret, uns guants, quelcom relacionat amb el conte….), o portar alguna titella per teatralitzar la història. Totes les idees seran benvingudes, fem volar la imaginació!

Quan? Cada pare/mare s’haurà de posar en contacte amb la tutora/tutor de la classe per posar-se d’acord en l’hora i el dia. Recordeu que només pot anar una família (màxim 2 persones) per sessió. No es poden barrejar famílies i és obligatori l’ús de mascareta homologada.

Tots els contes que s’explicaran seran publicats al Blog d’infantil per tal de que serveixin d’inspiració per a tothom.

DONATIU DE LLIBRES

Si teniu llibres en BON ESTAT i voleu que tinguin una segona vida a la biblioteca de l’escola, us podeu adreçar directament a les tutores del vostre curs per donar-los. Ho podeu fer a l’arribada de l’escola, a través de la Berta o deixant a la motxilla del vostre fill/a per a que el lliuri a la tutora.

IMPORTANT; tant els llibres per donar com per explicar, cal que siguin educatius i de contingut no sexista.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració una vegada més.

Tots junts farem d’aquests dies una setmana molt especial!

Comissió de cultura i oci SDK

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s