Llibres «Naturalment» meravellosos! | Sant Jordi 2021

Avui dia trobem un munt de joies literàries que apropen la Natura als infants i joves, essent de pas, una font de coneixement per adults. En proposem alguns, però deixeu les vostres troballes als comentaris si en sabeu d’altres!

«ELS ANIMALS» de Cécile Jugla, Ed. EJ Joventut.

Una descoberta, molt complet, divertit I de qualitat

Diu de 2 a 5 anys (però agradarà als de 6,7,8…) un llibre meticulós, creatiu, rigorós i divertit amb un munt de imatges i informació originals.

Per a totes les edats, «HERBARI» D’ Adrienne Barman és un dels diversos herbaris que darrerament revolucionen les llibreries. Il·lustracions a tot color, catalogació de plantes segons criteris divertits com el color o el caràcter; fidel, bellíssim i sense text. La autora té també un animalari molt característic!

Per aprendre a identificar, no cal llegir!

«CUQUES PER TOT ARREU» Saps diferenciar les vespes de les abelles? De Britta Teckentrup Ed. Andana per descobrir en detall els insectes que ens rodejen i els més llunyans. Trobareu també un llibre sobre peixos, rèptils … de la mateixa col·lecció

I els tenim al pati, el balcó o el jardí de casa!

Pels joves científics! «L’ORÍGEN DE LES ESPÈCIES» De Charles Darwin, una versió ben amena amb il·lustracions i text de Sabina Radeva. Una manera magnífica, creativa, interessant i científica d aprendre que motivarà bones converses familiars.

Una altra troballa per als menuts «A TOCAR DE LES BESTIOLES» Ed. COMBEL un llibre on el tacte s ha cuidat fins al punt de poder tocar la pell humida del cuc de terra! Val la pena, un bon regal per Sant Jordi.

Ben aviat farem un recull més específic, teniu propostes? Feliç Diada!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s