VINE A EXPLICAR CONTES A LA SALA DE LA CALMA

Famílies,

A l’escola hi ha un espai anomenat «Sala de la calma» que es situa a la planta -1 de l’escola gran, d’accés a través del pati i d’ús múltiple i on la Comissió de cultura i oci us oferim la següent activitat ->«Contes a la sala de la calma»

Els divendres a la tarda, famílies de l’escola (pares, mares, avis, àvies, tietes, germans…) teniu l’oportunitat d’apuntar-vos amb els vostres fills i filles a explicar un conte per altres infants i famílies assistents de l’escola. Des de contes tradicionals als actuals. Contes d’emocions, d’animals, de natura, d’invents… del que vulgueu apte per l’edat que hi haurà durant el torn. Fent ús només de la veu, música o altres elements com titelles o tot allò que se us acudeixi per amenitzar l’estona.

La durada serà de 30 minuts (màxim 2 relats) i es faran 2 torns. 17.00h pel1r torn de EI3 i EI4 i un altre torn a les 17.30h pels alumnes d’EI5,1er i 2n de primària.

Ara doncs, busquem voluntaris i voluntàries ben motivas i motivades, que vulguin venir a explicar els contes en les següents dates:

Divendres 21 d’octubre / Divendres 11 de novembre / Divendres 2 de desembre.

Els interessats i les interessades, ens podeu escriure un correu electrònic a culturaioci.sdk@gmail.com indicant:

  • Nom/s del/s infant/s i el curs al que va/n el/s vostre/s infant/s.
  • Els 2 contes que voldreu explicar i en quin torn (1r o 2n).
  • El dia en que us va bé venir dels 3 que hi hem proposat.
  • El vostre nom i telèfon de contacte.

Tan aviat com tinguem els torns coberts, els publicarem per tal que les famílies que ho desitgin vinguin a l’estona dels contes a la sala de la calma.

Som-hi!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s