AQUEST DIVENDRES CONTACONTES – SALA DE LA CALMA

Benvolgudes famílies,

Us esperem per gaudir dels contes proposats. Us expliquem les inscripcions com les farem:

  • Es permetrà l’entrada a qualsevol de les sessions (la de les 17 i/o la de les 17.30h) a les famílies amb infants d’EI3 a 2n de primària.
  • Prioritzarem la llista d’assistents per ordre d’arribada de la inscripció i també segons el curs. Així un alumne de 1er de primària si hi ha places i vol venir al grup de les 17.00h ho podrà fer, pero primer entrarien a la llista els infants de EI3 i EI4, donat que la sala té capacitat limitada.
  • Podem venir germans/es més petits/es i grans si hi és el germà o la germana al grup.
  • Els infants han de venir acompanyats de mínim 1 adult, màxim 2.

Divendres 11 de novembre

17:00h – EI3, EI4 (i EI5, 1r i 2n si hi ha places)

El Tresor del Pirata «En Pere és el pirata més valent del Mediterrani i, tot i que encara no aixeca mig pam de terra, es fa dir Barbanegra, igual que el pirat més perillós de la història. Avui està trist, el seu tresor preferit no hi és. Finalment decideix demanar ajuda a la seva àvia, la Caçataurons.»

El otoño del árbol cascarrabias «Todos los que conocían al árbol de la calle de la Paz sabían que era un cascarrabias y se quejaba por todo…»

*Bonus: si dona temps «El drac de les estrelles i la Lucía»

17.30h – EI5, 1r i 2n (EI3 i EI4 si hi ha places)

El gripau blau i el príncep encantat «En aquest conte trobareu un personatge i relat clàssic capgirat com un mitjó. Amb arguments plens de sorpreses i molt d’humor que faran volar i desenvolupar la imaginació dels primers lectors.»

2 ardillas y una piña «La pequeña abrazosaurio se encuentra ante un dilema: ¿Cómo va a conseguir que sus amigos dejen de discutir y pelearse? Está dispuesta a intentarlo todo, y su madre siempre le dice que los abrazos son lo mejor. ¿Logrará que todo vuelva a la calma?»

*Bonus: si dona temps «Sopa de calabaza»

Per apuntar-vos ho podeu fer al següent enllaç i us confirmarem un cop tanquem les inscripcions a quin torn o torns podeu venir: INSCRIPCIO EN EL SEGÜENT ENLLAÇ https://forms.gle/LbiVUcTGiKfSFtKs9

Us hi esperem!

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s