Esquiada 2023: Allotjaments

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, estem organitzant des de la Comissió de cultura i oci, l’esquiada Sadako 2023 pel cap de setmana 24 al 26 de febrer.

Actualment, estem a l’espera d’una última proposta per realitzar les classes d’esquí de dissabte i diumenge. No obstant això, no volem deixar de passar l’oportunitat d’informar-vos dels allotjaments ja escollits per més de 20 famílies de l’escola que ja han fet les seves reserves. Febrer és temporada alta i més val fer-ho amb antel.lació.

Podeu preguntar a les famílies del vostre curs on s’allotjaran si voleu valorar compartir l’estada a l’hotel amb companys/es de curs.

Tenint en compte que les polítiques de cancel.lació ens permeten, en els dos allotjaments, cancel.lar pocs dies abans amb el retorn del 100% de l’import de la reserva (si escollim aquesta opció retornable) i també que a l’Aparthotel Guitart tenen una oferta pel Black Friday, us passem les dues propostes per si us animeu a reservar els allotjaments (si en necessiteu, és clar), mentre esperem la proposta de les classes. No volem que us quedeu sense!

1.- Alberg La Bruna

http://www.alberglabruna.com

Ja conegut per molt/es de vosaltres. Zones comunes per passar moltes estones plegats, buffet lliure, xocolatada a la tarda, «disco» a la nit, billar, futbolí…

– Preus a partir de 268€ (dues nits) en règim de mitja pensió.

  • Per fer la reserva cal enviar un email a: info@alberglabruna.com

2.- Hotel Guitart La Molina

https://www.guitarthotels.com/es/guitart-la-molina-aparthotel-spa/guitart-aparthotel-la-molina-spa/

Una altra opció pels que vulgueu estar més a prop de pistes. Queda a la zona de Pista Llarga. Té piscina climatitzada i un espai d’oci sota l’hotel amb bolera, futbolí…

Som-hi. Continuem!

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s